Рюкзаки

Спортивний рюкзак - функціональна річ та стильний аксесуар, який підійде для походу в тренажерний зал, походу в кафе, на роботу, піших прогулянок парком. Ідеально підходить для подорожей.

У рюкзак поміщаються форма для тренувань, папки та навіть ноутбук. Такі сумки виготовляють з натуральної шкіри, шкірозамінника, деніму та штучних матеріалів.
Трендом останнього року стали прозорі полімерні рюкзаки. Мінус моделі – видно весь вміст.

Ще один трендовий матеріал 2021 - нейлон. Тканина досить міцна та водостійка.

Сумки для фітнесу

Спортивні сумки у стилі casual мають вільну об'ємну форму. Дизайнери створюють моделі, які можна взяти із собою на роботу, щоб у перерві забігти до тренажерної зали. У 2021-2022 роках. Імениті спортивні бренди наголошують на універсальному міському дизайні.
Чи не здають позиції сумки-бананки. Їх зручно використовувати для бігу. Бананки мають невеликий об'єм, але вміщують усі необхідні речі. Не позичають руки, мало важать.

Другий спортивний тренд на 2022 р. – сумки-мішки. Аксесуар багатофункціональний та зручний. 

 

 

 

 

Сумка-пояс для бігу буде актуальною у будь-який час. Це найменша модель із спортивних атрибутів. Кишеня добре розтягується. Ремінь регулюється, що дозволяє «посадити» сумку на будь-яку фігуру.

Шкарпетки та гетри

Шкарпетки — частина модної цибулі вже котрий рік. Це необхідна річ для активних жінок та чоловіків. Різноманітність принтів дає змогу підкреслити індивідуальність. Спортивні шкарпетки відрізняються наявністю широкої гумки, що добре вбирають вологу.
У магазині спортивного одягу та аксесуарів можна підібрати базові білі шкарпетки, які відмінно поєднуються з будь-яким спортивним взуттям.
При виборі рекомендується вибирати шкарпетки, що відповідають розміру стегна. Якщо річ менша за розміром, то тривале носіння приведе до ортопедичних проблем зі стопою.

Бажано вибирати шкарпетки з ущільненнями в ділянці п'ят і пальців, щоб захистити ногу від появи мозолів. Для бігу краще підійдуть вироби із тонкої тканини.
Ще один тренд 2022 року – гетри. Актуальні білі із смужками, а також яскраві моделі. Гетри підвищують працездатність та витривалість: знижується ризик появи судом, травм, варикозного розширення вен.
Гетри рекомендується купувати не лише дівчатам, а й чоловікам, особливо футболістам.

 

Кепки-бейсболки

Головний убір – важлива деталь будь-якого образу, у тому числі спортивного. Бейсболка захищає від сонця та вітру. Кепка не лише несе корисну функцію, а й доповнює образ.
З відтінків у 2022 р. варто придивитися до:

  • жовтим,
  • зеленим,
  • синім,
  • рожевим,
  • ліловим,
  • салатовим,
  • червоним.

Класична палітра кольорів також буде актуальною: бежеві, білі, чорні відтінки.

Пов'язки на голову

Спорт дедалі більше входить у модні тренди. Пов'язки на голову це аксесуар, який підійде і жінкам і чоловікам. У 2022 році ця річ стане у нагоді не тільки на фітнес-заняттях, але і для створення повсякденного стилю.
Пов'язка зручна та практична, вирішує відразу кілька проблем:

  • фіксує волосся і не дає йому впасти на обличчя;

  • адсорбує піт з чола;

  • захищає вуха.

Щоб вибрати аксесуар, потрібно врахувати обхват голови, вид спорту, місце для занять та пору року.
Краще вибирати бавовну для теплої погоди та зали, а для занять на вулиці в холод — шерсть.
Щодо кольорів у 2022 році немає критеріїв: стилісти рекомендують віддавати перевагу класичній палітрі. Спортивні аксесуари для чоловіків випускаються у кольорах різних футбольних команд.

Рукавички

Рукавички - один із важливих спортивних аксесуарів, тому що захищає руки під час тренувань під час роботи з вагою. Збільшують зчеплення з грифом та гантелями, зменшують тиск на руки. Тому професійні вироби оснащені накладками в області пальців та долонь.
Ще одна велика перевага рукавичок – захист шкіри рук від утворення мозолів.
Вибираються вироби залежно від роду занять. Бувають рукавички для:

  • кросфіту;

  • турніку;

  • важкої атлетики;

  • бігу.

При виборі звертайте увагу на розмір, тканину, якість швів та здатність виробу дихати.

Шапки

Ще одна річ, яка знадобиться будь-якому атлету під час занять на вулиці, – спортивна шапка. Відмінність від інших головних уборів у тому, що вона щільно прилягає та ефективно зберігає тепло. Хоч би які рухи робила людина, шапка не зрушить з місця.
У 2022 році в тренді базові тони та яскраві відтінки. Стилісти радять звернути увагу на моделі з помпонами.

Набір фітнес-гумок

Для підтримки фізичної форми як у залі, так і вдома у 2022 році рекомендується придбати набір фітнес-гумок. Основні переваги атрибуту - компактні розміри та мала вага. Гумки можна брати із собою у відпустку, на тренування на вулиці.
Знайти вправи з еспандерами не важко. В Інтернеті достатньо відеоуроків із комплексами вправ.
Фітнес-експерти рекомендують купувати набір із 5 штук з різним опором. Це набагато вигідніше, ніж купувати поштучно.

Фітнес-годинник

Трекер – важливий інструмент, який відстежує параметри здоров'я та спортивні показники. Крім того, годинник – стильний аксесуар.
На ринку великий вибір пристроїв. Серед найпоширеніших функцій:

  • пульсометр;
  • лічильник кроків;
  • відстеження якості сну;
  • сповіщення з телефону.

Користувачеві рекомендується звернути увагу при виборі розумного годинника на:

  • автономність;
  • вбудовані режими тренувань;
  • ступінь захисту від води та пилу;
  • точність вимірювання пульсу та серцебиття;
  • додаткові функції.

Аксесуар підходить як для жінок, так чоловіків.

Пляшки для води

Спортивна пляшка – важливий атрибут тренувань. Під час них організм втрачає велику кількість рідини, яку треба заповнити.
Пляшки для бігу мають спеціальні кріплення для поясної сумки. Інші можна прикріплювати за допомогою карабіну до рюкзака. Є пляшки з кількома відділами.
При виборі варто звернути увагу на матеріал: скло, пластик, алюміній, нержавіюча сталь. Важливо врахувати функції, які виконуватиме пляшка.
Для туризму краще вибирати алюмінієві вироби, для фітнесу – пластикові.
Купуйте стильні аксесуари в інтернет-магазині "Ideal Sport".